Dåpsagave,Barselgave eller Bursdagspresang?

En dåp er en spesiell og betydningsfull begivenhet som markerer barnets innvielse i kirken. Det er også en anledning til å feire og hedre det nyfødte barnet. Når du er invitert til en dåp, er det vanlig å ønske å gi en gave som er både unik og personlig. I dette innlegget vil vi utforske noen flotte dåpsgaver, spesielt personlige broderte bamser og babytepper, som vil skape varige minner og glede for både barnet og familien.

 

 

Bamser er klassiske dåpsgaver eller barselgaver, og med personlig brodering blir de enda mer spesielle. Du kan få barnets navn og fødselsdata, dåpsdato eller en kjærlig hilsen brodert på bamsens mage. Denne personlige touchen gjør bamsen til en unik gave som vil bli verdsatt og elsket i mange år fremover. Bamsen blir ikke bare en koselig følgesvenn, men også et minnesmerke fra dåpsdagen. En personlig bamse med brodering kan være en flott dåpsgave, bursdagsgave eller barselgave som barnet vil sette pris på i mange år fremover. Klikk deg inn på bamsen du ønsker for å velge i design som kan broderes på bamsen.  Du kan velge mellom flere design som er laget for å gjøre valget lettere for deg når du skal bestemme hva som skal broderes på bamsen. Designet tilpasser du med farger og skrifttypen du ønsker.

 Ønsker du noe spesielt brodert på bamsen kan du ta kontakt post@bamsekompis.no

Babyteppe som gave til dåp

Dåpsgave eller barselgave?

Er du invitert i babyshower ,dåp eller skal du kanskje på besøk til nybakte foreldre? Har noen du kjenner fått barn og du trenger en dåpsgave eller barselgave? Har du ikke barn selv kan det å finne den perfekte gaven være en liten hodepine. Skal man gå for de små søte plaggene , eller bør man kanskje gi noe nyttig?

Bamser kan være en trøstende og kjær venn for et barn gjennom hele barndommen, og en personlig brodert bamse vil være ekstra spesiell og meningsfull. Du kan også vurdere å brodere en personlig melding eller dato på bamsen, som en påminnelse om den spesielle dagen og hva den betydde for familien.

Så siden du har kommet til bamsekompis ønsker vi å hjelpe deg til å skape en hyggelig gave til en nyfødt. På bamsekompis ønsker vi å lage en gave som blir helt unik til det nyfødte barnet. Vi har et godt utvalg av bamser og kosedyr som blir personlig med brodering på magen. Og siden bamsene blir brodert vil designet på bamsen holde seg fint så lenge bamsen holder seg hel.

Du lager din personlige bamse ved å velge i ferdige maler du kan fylle inn med opplysninger om barnets fødselsdata, legge til font og fargene du ønsker designet skal broderes med. Og vipps så har du din personlige barselgave , dåpsgave eller babyshower gave. Ønsker du en mer personlig vri er det et kommentarfelt du kan legge inn spesielle ønsker på. Hvis du har et helt spesielt ønske for din bamse er det bare å ta kontakt her.

Uansett hva du velger å gjøre, vil en personlig brodert bamse være en flott dåpsgave som vil bli verdsatt av både barnet og foreldrene.