Velg skrifttype

  1. Når du broderer navn og dato på en bamse, er skrifttypen en viktig faktor som kan legge til personlighet og stil. Vi tilbyr et bredt utvalg av skrifttyper, og her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig en:
  • Klassisk skrift: Hvis du ønsker et tidløst og elegant utseende, kan du vurdere en klassisk skrifttype som «Bold ruler» eller «Cantaloupe».

  • Lekne skrifttyper: Hvis du vil at navnet og datoen skal se morsomme og lekne ut, kan du vurdere skrifttyper som «Oliver font» eller «Mud pie».

  • Moderne skrifttyper: Hvis du ønsker et mer moderne utseende, kan du utforske skrifttyper som «Waterpark» eller «Trolls».

Fødselsblokk med stjerner

  1. Velg farge:

  2. Når det gjelder fargevalg for broderiet på bamsen, kan du vurdere følgende tips:
  • Kontrastfarger: Velg en farge som skiller seg tydelig ut fra bamsens pelsfarge for å sikre god lesbarhet og synlighet. For eksempel, hvis bamsen er mørk, kan du vurdere lyse farger som hvit, gull eller lyseblå.

  • Avstemte farger: Hvis du vil at broderiet skal harmonere med bamsens pelsfarge, kan du velge en farge som er i samme fargefamilie eller som komplementerer den. For eksempel, hvis bamsen har brun pels, kan du vurdere varme farger som oransje eller burgunder.

  • Personlige preferanser: Husk at fargevalget er en personlig beslutning. Du kan velge favorittfargen din eller noe som har en spesiell betydning for deg eller mottakeren av bamsen.

 

Fødselsblokk hender føtter hjerter

På denne bamsen brodert med navn er det brodert fødselsblokk hender , føtter med hjerter. Fargene som er brukt i designet er teal og candy. Skriften er cantaloupe.

Shop now

Designed to perform

På denne bamsen passer fargene teal og mørk blå spesielt godt siden dette er farger som også er brukt på bamsen. 

Shop now

Fargeprøver:

Se eksempler på broderiet i forskjellige farger for å finne den som passer best til din bamse. Du kan sammenligne ulike farger og vurdere hvordan de passer til bamsens utseende.

 

dapsdag bilde

Dåpsdesign

Harrington font i fargene avocado og gul.

sofia blokk blomster bilde

Blomster

Trolls font i fargene lilla og avocado.

bilde enhjorning design

Fødselsblokk enhjørning

Waterpark font i fargene lys orkide og deep peacock.

dapsblokk bilde

Dåpsdesign 2

Harbour font i fargene gul og mørk blå.

  • Ta deg tid til å velge skrifttype og farge som virkelig representerer den spesielle anledningen eller personen du broderer for. Dette vil gjøre broderiet enda mer meningsfullt og personlig.

Vi håper denne veiledningen har hjulpet deg med å velge riktig skrifttype og farge for broderiet på din bamse. Vennligst kontakt oss hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din.

Kontakt oss

Har du et spørsmål?

Kontakt